Hot Selling Product Anbefaling - ned hullboringen

Nede hullboringen kalles ned hullboringen fordi den bruker hammeren og borbiten som er begravet i hullbunnen for å påvirke og bryte berget.Det er mye brukt i metallgruver, vannkraft, transport, byggematerialer, havner og nasjonale forsvarsprosjekter.Nede hullboringen kan bore hull i steiner over medium hardt (f ≥ 8).Borgeriggen er relativt billig, spesielt egnet for små og mellomstore åpne grovgruver

1. ytelse med høy kostnad.Konsekvensenergitapet til maskinen øker ikke med forlengelsen av borestangen.Den kan bore dype hull med stor hulldiameter, og støyen fra det arbeidende ansiktet er sterkt nedbrutt.

2. Borekvaliteten er høy.Boringshastigheten til maskinen er rask, mekaniseringsgraden er høy, og hjelpeoperasjonen er mindre, noe som forbedrer driftshastigheten til boremaskinen og kan bore middels hardt eller over bergarter.

3. Reduser støv.Maskinen kan være utstyrt med tørre eller våte støvsamlere for bergboring, noe som effektivt kan redusere støvforurensning til miljøet og beskytte helsen til operatørene.

4. Sentralisert kontrollkonsoll.Maskinen kan være utstyrt med forskjellige typer ned hullets påvirkninger, og kan bore sprengningshull, forhåndsdelende hull, ankerkabelankerhull, fuginghull, undersøkelseshull, etc. med forskjellige diametre, dybder, vinkler og orienteringer.Den har et bredt spekter av applikasjoner og høy boreffektivitet.

5. Sterk tilpasningsevne til bakken.Maskinen drives av diesel (elektrisk) og hydraulisk overføring for å realisere turgåing, snu, skyve (løfte) og vinkeljustering.Det har klatreevne og sterk tilpasningsevne til grove veier

For mer informasjon, ring+86-13973181473


Innleggstid: 28. november 2022